Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolayca ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de cesim binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kesme skorsı: Binaların ön sayısı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir tane ivedi çıkış kapısı mekân almalıdır. Koca katlı örgülarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı nasıl hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binada yangın çıkması halinde alev ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - Yangın Çıkış Kapısı kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları alanı terk kılmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca Yangın Çıkış Kapısı kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın palas tahliye olmalarını sağlar.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en kocaman yararı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul çabucak telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page